Je kunt pas goed voor een ander zorgen, als je goed voor jezelf zorgt!

 

Reflexzonetherapie zorgt voor een betere doorbloeding van het lichaam waardoor je opgehoopte afvalstoffen gemakkelijker kwijtraakt. Je voelt je daardoor ontspannen en energiek. Vaak heeft een reflexzonetherapie ook een positieve uitwerking op je gemoedstoestand.

Overbelasting van mantelzorgers

Er wordt steeds meer een beroep gedaan op mantelzorgers. Zorg jij voor een oudere, zieke partner, kind of vriend? Voel jij je verantwoordelijk voor de zorg van een ander? Zorg je net zo goed voor jezelf als voor de ander?

Je bent niet alleen mantelzorger maar waarschijnlijk ook werknemer, collega, gezinslid, zoon/ dochter, echtgenoot, vriendin en/of moeder. Je bent sterk en gemotiveerd maar als je niet uitkijkt breekt die zorgzaamheid je op. Pas jij op voor overbelasting?

Mantelzorgers hebben ook grenzen!

Mantelzorgers hebben de neiging om over hun eigen grenzen heen te gaan. Je voelt je verantwoordelijk voor de zorg van de ander. Maar je kunt anderen pas helpen als je goed voor jezelf zorgt. Bewaak je eigen grenzen en voorkom overbelasting!

Gevaar op overbelasting

Je hebt een druk leven en het is belangrijk dat jouw lichaam jou kan bijhouden. Ik wil je helpen luisteren naar de signalen van je lichaam. Reflexologie helpt om een gespannen lichaam te ontspannen. Als je pijnklachten hebt kan reflexzonetherapie je pijn verzachten. Leer luisteren naar je lichaam. Heb je al tekenen van overbelasting? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met mij op zodat ik je terug in je energie kan zetten.

Een momentje voor jezelf

Reflexzonetherapie zet niet alleen het zelfgenezend vermogen van je lichaam aan het werk, maar het is ook even een momentje voor jezelf. Gun jezelf dat moment! Jij verdient het!

Voorkom overbelasting en maak direct een afspraak.

 

Lees meer over mensen met kanker

 

Maak direct een afspraak