Ontspannen door massage

Massage bij Kanker

Als er kanker wordt geconstateerd, staat je leven van het ene op het ander moment op zijn kop. Alles staat in het teken van het behandelen van de ziekte. De aandacht voor jou als mens kan op de achtergrond raken. De eventuele behandelingen met bestraling, chemo, hormoontherapie laten zijn sporen achter, zowel lichamelijk als geestelijk.

Wat kan Massage bij kanker voor je Betekenen?

Uit onderzoek is gebleken dat massage heel ontspannend werkt. De zachte aanraking werkt op het zenuwstelsel, waardoor klachten als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, stress, angst en depressie kunnen verminderen. Een massage ontspant het lichaam, werkt ondersteunend en kan de kwaliteit van het leven verbeteren.

Deze massage kan tijdens elke fase van je ziekteproces (voor, tijdens, na behandelfase, palliatieven fase) gegeven worden. Ik hou rekening met je wensen, je conditie op het moment en de behandelfase waarin je zit.

Werkwijze

Een afspraak kan je per mail of telefoon maken. Ik stuur je een vragenformulier op. Dit formulier kan je thuis op je gemak invullen en terugsturen. Op deze manier kan ik me goed voorbereiden om jou een persoonlijke en verantwoorde massage te geven. Samen bespreken we de mogelijkheden en je wensen. Je kunt aangeven welk deel van het lichaam je wilt laten masseren. De massage pas ik aan op je conditie en lichamelijke klachten. Ook de duur van de massage is afhankelijk van je conditie op dat moment.

Opleiding

Op het Instituut Massage bij Kanker heb ik de opleiding positief afgerond bij. Ik heb praktijkervaring opgedaan op de afdeling oncologie, Haaglanden  MC ziekenhuis in Leidschendam.

Meer informatie vind je op www.massagebijkanker.nl.

Tarieven

1e afspraak  (60-75 min) € 62
Vervolgafspraak (60 min) € 50

Behandeling bij jou Thuis

Ben je slecht ter been en kun je niet zelfstandig naar mij toe komen, dan kom ik naar jou toe. Vraag bij mij naar de mogelijkheden.

Afspraak Annuleren

Wil je de afspraak verplaatsen, graag dit tijdig laten weten. Indien je een afspraak ten minste 24 uur van tevoren annuleert, breng ik de gereserveerde tijd niet in rekening.

Lees meer over homeopathie

Maak direct een afspraak