Voor als je even los wilt komen van …..

Ben jij geconfronteerd met kanker?

Als je geconfronteerd wordt met kanker is dat een grote schok. Je krijgt te maken met angst en onzekerheid, van jezelf maar ook van je omgeving. Lees meer over mij en mijn motivatie.

Massage bij kanker

Alles staat in het teken van je ziekte te bestrijden en de aandacht voor jou als mens staat op de achtergrond. Misschien ben je afhankelijk van mantelzorgers en waarschijnlijk ben je dankbaar voor alle hulp en liefde die je krijgt.
Je zou bijna vergeten dat jij nog steeds jij bent!

Extreme vermoeidheid

Behandeling van kanker is belastend met lichamelijke ongemakken. De behandeling bestaat vaak uit het toedienen van o.a. hormonen, chemo en bestraling. Dit zijn vaak slopende behandelingen die veel energie kosten en je extreem vermoeid maken. Massage bij kanker kan je helpen.

Aanraking met aandacht

Wat dacht je van een uurtje voor jezelf? Massage bij kanker helpt je lichaam te ontspannen, werkt ondersteunend en kan de kwaliteit van het leven verbeteren.
In een ontspannen omgeving kun je even loskomen van je omgeving, je behandelingen en je ziek zijn. Gewoon even jezelf zijn. Alles mag er zijn.
Door massage met aandacht kan je het vertrouwen in je lichaam herstellen. Massage bij kanker is geen genezende behandeling maar ik beloof je dat deze massage een toegevoegde waarde zal zijn.

Lees meer over ouderen

 

Maak direct een afspraak