Voor als bewegen niet meer zo soepel gaat.

Ben je stijf door artrose? Ben je minder mobiel en val je snel? Heb je last van pijn bij bewegen? Het gevaar bestaat dat je daardoor nog minder gaat bewegen en dat daardoor bewegen steeds moeizamer gaat. Doorbreek deze cirkel!

Ouderen en bewegen

Ik kan mij voorstellen dat je liever niet wilt bewegen als je last hebt van stijfheid en/of pijn. Toch is blijven bewegen van groot belang om meer stijfheid en pijn te voorkomen. Reflexzonetherapie verzacht de pijn en zorgt voor een betere doorbloeding zodat de stijfheid vermindert.

Ouderen en Helder blijven

Ben je bang dat je niet alleen je mobiliteit verliest maar ook je geheugen? Wist je dat reflexzonetherapie ook de reflexen in je hoofd activeert? Door reflexzonetherapie krijg je een toename van activiteit in de hersenen.

Na 5x al een verbetering

Na vijf behandelingen kan je al vaak een verbetering voelen. Je kunt gemakkelijker bewegen doordat de pijn en stijfheid zijn afgenomen. Heb je een groot mobiliteitsprobleem en kun je niet naar mijn praktijk komen? Neem dan contact met mij zodat ik kan kijken of en wanneer ik naar jou toe kan komen.  

Reflexologie voor ouderen

Heb je nog geen (grote) problemen? Overweeg dan of reflexzonetherapie bij je past als preventieve therapie. Reflexologie is heilzaam voor veel lichamelijke en geestelijke ongemakken. Daarnaast geeft het behandeluur veel ontspanning.

Lees meer over mantelzorgers

Maak direct een afspraak