natuurlijk genezen

Betrokkenheid zonder betutteling.

Waarom Natuurlijk Genezen?

Op jonge leeftijd had ik last van hartkloppingen. De artsen konden niets vinden maar de klachten bleven. Ik zocht naar andere wegen om mijn klachten te verlichten en kwam uit bij accupunctuur en reflexzonetherapie. Mijn klachten verdwenen maar de nieuwsgierigheid naar alternatieve geneeswijze groeide.

Ik ben Ellen van Lieshout- Pijpers, Klassieke Homeopaat en Reflexzonetherapeut.

Waarom reflexologie?

Ik kreeg tijdens een saunabezoek een voetzoolreflexmassage. De uitwerking daarvan maakte grote indruk op mij. Met als gevolg dat ik de HBO opleiding reflexologie ben gaan volgen en de HBO-Medische Basis Kennis opleiding heb afgerond. Ik heb niet alleen zelf de kracht van reflexologie gevoeld, maar doordat ik ermee aan het werk ging zag ik ook de uitwerking op anderen. Ik wil zoveel mogelijk mensen de werking van reflexologie laten ervaren. Daarom heb ik mijn praktijk Natuurlijk Genezen opgezet.

Waarom Massage bij kanker?

Veel mensen worden geconfronteerd met kanker. Iedereen kent wel iemand die met de ziekte te maken heeft. De behandelingen zijn gelukkig steeds beter en gericht om de kanker te genezen. Maar daardoor vergeet je misschien wie je zelf bent. De behandelingen en ziekenhuisbezoeken zorgen voor veel spanning. Ik wil je juist laten ontspannen in een omgeving waar alles er mag zijn.

Kwaliteit waarborgen

Ik heb aanvullende opleidingen gevolgd om de kwaliteit van mijn reflexologie-behandelingen te waarborgen. Natuurlijk Genezen heeft het kwaliteitskeurmerk waarmee jij een vergoeding kan vragen bij je aanvullende zorgverzekering. Vraag naar de hoogte van de vergoeding van reflexologie bij je zorgverzekeraar.  

Gekozen voor mijn praktijk Natuurlijk Genezen

Nog steeds was ik naast ondernemer ook nog werknemer. Ik merkte dat die combinatie steeds moeizamer ging en ik heb gekozen om volledig voor ondernemerschap te gaan en mijn praktijk in reflexologie, Natuurlijk Genezen te laten groeien. Voor mij is er niets mooier dan werken door te helpen.

Mensenmens

Ik wil mensen graag vooruithelpen. Ik kan goed luisteren en me verplaatsen in de mens.  Ik ben zeer geïnteresseerd wat er zich aan de binnenkant afspeelt, wat houdt iemand bezig. De doelgroepen ouderen, kankerpatiënten maar ook de mantelzorgers help ik graag. Voor deze doelgroepen kan ik echt iets betekenen. 

Luisteren zonder oordeel

Ik luister naar je verhaal zonder oordeel. Ik zie niet alleen je klachten maar ik zie ook jou als volledig mens. Reflexologie reinigt het lichaam van opgekropte emoties en laat het lichaam beter doorbloeden waardoor ook afvalstoffen sneller het lichaam verlaten.

Verzachten

Ik kan de ouderdom, de kanker of de zorgdruk niet wegnemen. Maar ik kan wel de gevolgen daarvan verzachten. Na een behandeling voel je je verlicht en energiek. En dat geeft mij voldoening.

Ervaar het zelf!

Meer over Reflexzonetherapie

Maak direct een afspraak